header image

Ahoj všichni. Letošní ročník asfaltových pětek a off-roadových osmiček, kterým se náš web věnuje především, je již nějaký pátek za nám – je tady „okurková sezona“, která bude mnohé z nás provázet až do jarních měsíců 2012.
Nedá se však říct že by se nedělo nic – např. v Bruselu proběhlo každoroční zasedání AGM EFRA, jehož závěry se dočtete na webu www.efra.ws.
I u nás se schyluje k setkání, které se koná pouze jednou do roka. Je to Valná hromada RC Autoklubu České republiky, která se uskuteční v 10.prosince v hotelu Duo v Praze. Sejít by se měli zástupci klubů organizovaných v RCAČR a řešit se budou důležité věci, mimo jiné např. hospodaření organizace nebo volba předsedů sekcí a presidenta na nové volební období. Všem klubům byly počátkem listopadu rozeslány e-mailové pozvánky a další informace, teď je na nich aby vybrali své zástupce a zamysleli se společně nad otázkami, které by chtěli na Valné hromadě řešit.

Zatím žádné komentáře

Komentář

XHTML: V textu můžete použít následující tagy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Sponzoři klubu

Počasí